Selecteaza marca:
 

Cum inchiriez

 

Pasii sunt simpli: te hotarasti ce vrei sa inchiriezi, verificam starea echipamentului, semnam contractul, platesti tariful de inchiriere, depui o garantie si gata! La restituirea echipamentului verificam din nou starea acestuia, daca totul este in regula iti inapoiem garantia, semnam documentele de restituire si gata si partea asta! Apoi ramane sa ne vedem din nou, cand mai ai nevoie de ceva.

Poti lua si returna echipamentele de la sediul nostru, in baza unei programari. Cel mai bine este ca atunci cand te hotarasti ce vrei sa inchiriezi sa ne suni sau sa ne scrii si sa ne spui ce vrei. Noi iti vom confirma disponibilitatea, pretul si conditiile de inchiriere. Inainte de a ne vizita va rugam sa ne sunati sau sa ne scrieti pentru a stabili o intalnire.

Plata echipamentelor se face in numerar, la momentul inchirierii sau in avans, prin transfer bancar. Tot atunci se plateste si o garantie, care se restituie la returnarea echipamentelor, daca acestea nu au daune. Valoarea garantiei variaza in functie de valoarea echipamentelor si durata inchirierii.