Selecteaza marca:
 
Cod: R4B000313
Pret: 99 lei
A fost: 129 lei

 

Despre noi

 

Rent4Baby este o afacere de familie desfasurata prin intermediul firmei Sport Gifts SRL. Sediul nostru este in cartierul Pajura din Bucuresti iar serviciile noastre se adreseaza celor ce traiesc in Bucuresti sau imprejurimi sau celor ce viziteaza orasul.

Ca parinti incercam sa gasim noi metode pentru a raspunde nevoilor copiilor nostri, sa ii hranim, linistim, adormim, amuzam si in general pentru a le sprijini dezvoltarea. In aceste conditii, deseori cumparam diverse produse pentru a le incerca si invariabil ajungem sa avem casa plina de echipamente si produse care fie nu au fost potrivite pentru copii nostri, fie acestia  au crescut si nu le mai sunt utile.

Multe dintre aceste achizitii sunt utile doar pentru perioade scurte de timp. Dupa aceea trebuie sau sa le depozitam, sa le facem cadou sau sa le vindem, ceea ce deseori ridica tot soiul de probleme.

Rent4Baby elimina aceste probleme ridicate de achizitiile pentru testare sau utile doar pentru o perioada scurta, dandu-va posibilitatea sa inchiriati echipamentele.